El Pi Valldemossa denuncia l’estat d’abandó de Costa Nord per part de les institucions

 

El president del Pi Valldemossa, Juanjo Amengual, recorda que el centre cultural, tancat des de setembre de 2014, segueix sense ser atorgat en concurs i ofereix “una imatge lamentable pels visitants”.

 

25 febrer 2015 

El comitè local del Pi a Valldemossa vol denunciar públicament “la passivitat de l’Agència Balear del Turisme, així com de l’Ajuntament, davant l’estat d’abandó de Costa Nord”. El president de Proposta per les Illes en aquest municipi, Juanjo Amengual, ha criticat que ambdues institucions “no hagin aconseguit trobar una solució per poder tornar a obrir el centre cultural, sobretot quan ens trobam en l’Any Arxiduc Lluís Salvador”. I recorda que el recinte compta amb una recreació del NIXE, la mítica embarcació de l’Arxiduc, “una magnífica oportunitat per fomentar el turisme cultural a la zona. En canvi, allò que s’ofereix als visitants, és una imatge lamentable”.

El Pi Valldemossa ha estudiat un seguit de propostes com ara l’explotació de Costa Nord per part de l’ATIB i convertir-lo en centre neuràlgic de totes les accions publicitàries que es duguin a terme des d’aquesta agència: reunions amb touroperadors, rodes de premsa, cicles de conferències sobre turisme i cultura, concerts, etc… Així mateix, en cas d’arribar a un acord amb l’ATIB, l’espai de Costa Nord podria ser utilitzat pel poble de Valldemossa com a Auditori Municipal.

Sigui com sigui, el Pi Valldemossa exigeix solucions urgents a l’administració per recuperar aquest espai i en cas de tornar-lo a treure a concurs públic, demana que aquest s’ajusti a l’actual situació econòmica. Allò que no pot tornar a succeïr és que les condicions per a la seva explotació siguin tan elevades com perquè cap empresa pugui optar-hi.

Deja un comentario